Wat uw giften zo bijzonder maken:……… uw giften bepalen mede het museum!
Door de jaren heen heeft het museum veel giften mogen ontvangen. Mede hierdoor is de collectie uitgebreid tot wat het nu is. Met name de verhalen ‘achter’ het voorwerp geven zeer waardevolle informatie waarmee we onze geschiedenis in leven kunnen houden.

Mocht u nog voorwerpen hebben en bent u op zoek naar een goede bestemming, waar het belang van het behoud voorop staat en de waarde ervan gezien wordt? Denk dan aan Museum Van Postzegel tot Tank!

Soms duiken er bij een verhuizing of grote opruiming bijzondere materialen op die afkomstig zijn uit de Tweede Wereldoorlog. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om een stapeltje brieven, oude vergeelde, vage foto’s, militaire- of huislijke voorwerpen. Ook wanneer het u té onbenullig en nietszeggend lijkt om te bewaren of heeft u of informatie die misschien belangrijk voor het museum kan zijn, bel of e-mail mij. Misschien maakt u mij er mij erg blij mee!

Wilt u eerst met eigen ogen zien waar uw voorwerp terecht komt? Neem gerust contact op om een afspraak voor een bezoek te maken!

Waarom de naam Museum Van Postzegel tot Tank?
Een postzegel is klein, kwetsbaar en van papier. Een tank is groot, onverwoestbaar en van staal. Alles, van postzegel tot tank, van rond de periode uit de Tweede Wereldoorlog, heeft grote verzamelwaarde voor het museum!

MUSEUM VAN POSTZEGEL TOT TANK | Tonnie Ebben Groeningen
MUSEUM VAN POSTZEGEL TOT TANK | Tonnie Ebben Groeningen